پاک کننده آرایش دوفاز هیالورونیک اسید کلینیانس

ناموجود

پاک کننده آرایش دوفاز هیالورونیک اسید کلینیانس مناسب برای پاک کردن انواع میکاپ چشم، صورت و لب می‌باشد و حتی آرایش ضد آب را به خوبی پاکسازی می‌کند. این محلول دو فاز حاوی هیالورونیک اسید بوده و در حین پاکسازی، پوست را آبرسانی می‌کند و حس طراوت و تازگی به آن می‌بخشد. 

ناموجود

17 افرادی که اکنون این محصول را تماشا می کنند!




شناسه محصول: 8003510031979 دسته:
توضیحات

معرفی پاک کننده آرایش دوفاز هیالورونیک اسید کلینیانس:

پاک کننده آرایش دوفاز کلینیانس مناسب برای پاک کردن انواع میکاپ چشم، صورت و لب می‌باشد و حتی آرایش ضد آب را کاملا پاکسازی می‌کند بدون آنکه حساسیتی ایجاد کند.

میسلار واتر دو فاز کلینیانس دارای یک فاز روغنی و یک فاز آبی است. فاز روغنی مواد آرایشی که پایه و اساس روغنی دارند را کاملا در خود حل می‌کند. از طرفی فاز آبی حاوی ذرات میسل است که همانند آهنربا همه آلودگی‌ها و ناخالصی‌های پوست را به خود جذب می‌کنند.

این محلول دو فاز همچنین حاوی هیالورونیک اسید بوده و در حین پاکسازی، پوست را آبرسانی می‌کند و حس طراوت و تازگی به آن می‌بخشد.

ویژگی‌های محصول:

  • پاک کننده آرایش چشم، صورت و لب
  • دارای دو فاز روغنی و آبی
  • حاوی هیالورونیک اسید
  • آبرسانی به پوست در حین پاکسازی
  • قابل استفاده برای پاکسازی انواع آرایش حتی میکاپ ضد آب
  • مناسب پوست‌های نرمال تا خشک، خیلی خشک و حساس
  • در حجم 400 میل

روش مصرف:

قبل از استفاده محصول را به خوبی تکان دهید تا تبدیل به محلولی یکدست شود. سپس مقدار کافی از آرایش پاک کن دو فاز کلینیانس را روی پد پنبه‌ای بریزید و با ملایمت کل صورت خود را تمیز کنید. در حین پاک کردن آرایش چشم، چشمان خود را کاملا ببندید.

در آخر از یک شوینده مناسب مانند ژل شستشوی ویتامین سی کلینیانس برای شستن صورت (به جز دور چشم) استفاده کنید.

خرید آرایش پاک کن دوفاز کلینیانس به چه کسانی توصیه می‌شود؟

این محصول به علت داشتن فاز روغنی، بیشتر برای پوست‌های نرمال تا خشک و خیلی خشک مناسب می‌باشد. پس اگر چنین پوستی دارید و به دنبال پاک کننده‌ای هستید که هر نوع میکاپی را به راحتی پاک کند، میسلار واتر دوفاز Clinians را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

سوالات متداول:

آیا این محلول دوفاز، ریمل و خط چشم ضد آب را به راحتی پاک می‌کند؟

بله فاز روغنی این محصول، ریمل و خط چشم ضد آب را کاملا در خود حل کرده و پاکسازی می‌کند.

آیا این پاک کننده آرایشی نیاز به شستشو دارد؟

بله، تمامی پاک کننده‌های آرایشی بعد از استفاده باید از روی پوست شسته شوند.

توضیحات تکمیلی
کشور سازندهایتالیا
حجم400 میلی لیتر
مناسب برایپوست های آتوپیک, پوست های حساس, پوست های خشک, صورت، چشم و لب
منع مصرفپوست چرب و مستعد جوش
سایر توضیحاتپاک کننده آرایش چشم، صورت و لب دارای دو فاز روغنی و آبی حاوی هیالورونیک اسید آبرسانی به پوست در حین پاکسازی بدون ایجاد حساسیت یا آزردگی قابل استفاده برای پاکسازی انواع آرایش حتی میکاپ ضد آب
اصالتاصل
0 بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاک‌کردن فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاک کننده آرایش دوفاز هیالورونیک اسید کلینیانس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *